Horeca open met juiste hygiene maatregelen?

Gepubliceerd op 23 februari 2021 om 13:37

Kan de horeca weer open, nu dat het zonnetje gaat schijnen en de hygiëne maatregelen op orde zijn? Horeca ondernemers doen er alles aan om weer open te kunnen! We hebben geleerd van de 1ste corona golf, alles is aanwezig desinfectiezuilen, spatschermen, voldoende afstand, professionele schoonmaakmiddelen, alles om klanten onze horeca zaak veilig te laten bezoeken. 

We kunnen zelfs met betrouwbare sneltesten werken, een veilig incheck systeem en mondkapjes voor onze bezoekers kopen zodat deze om het uur ververst kunnen worden. Wij zijn bereid, als de consument meewerkt en we houden ons gewoon aan de regels kan Horeca Nederland gewoon weer een boterham verdienen. Afgelopen weekeind hordes mensen op het strand of in het park, met hun zelfgemaakte lunchpakket of picknick mand. Ook deze mensen zaten hutje aan mutje. Is het openen in de horeca dan niet veiliger? Dan is er tenminste toezicht en een georganiseerde manier van genieten. Zullen we met de terrassen beginnen? Deze zijn goed clean te houden en staan in de buitenlucht. We zijn benieuwd of Mark Rutte ons vanavond tijdens de persconferentie wat ruimte gaat bieden. De kans is klein, maar we blijven strijden voor veilig open horeca beleid, want de Koninklijke Horeca Nederland pikt het niet meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.