Blog lezen? 

Gewoon vanuit huis jezelf testen op corona?

Heb je wel of geen corona? Deze vraag hoor je regelmatig om je heen. Ook als je je even niet zo lekker voelt, dan vraag je jezelf direct af of je besmet bent met het virus. In de praktijk blijkt het soms gewoon een griepje te zijn of verminderde weerstand. Nu met de corona sneltest hoeft je niet meer te twijfelen en weet je binnen 15 minuten of je besmet bent en het corona virus bij je draagt. Dat is erg handig om te weten voordat je ouderen gaat bezoeken of mensen met een verminderde weerstand. Gewoon thuis jezelf testen dat schept direct een hoop duidelijkheid. 

Lees meer »

Hygienemaatregelen voor kwetsbare ouderen

Persoonlijke hygiëne is nu extra belangrijk. Hoe te handelen bij kwetsbare ouderen? Nieuwe hygiënemaatregelen worden geadviseerd, ook na vaccinatie. Kwetsbare ouderen zijn zich niet altijd bewust van hun personal care, vooral ouderen die nog zelfstandig wonen kunnen hulp gebruiken met hygiëne en schoonmaken in huis.

Lees meer »

Horeca open met juiste hygiene maatregelen?

Kan de horeca weer open, nu dat het zonnetje gaat schijnen en de hygiëne maatregelen op orde zijn? Horeca ondernemers doen er alles aan om weer open te kunnen! We hebben geleerd van de 1ste corona golf, alles is aanwezig desinfectiezuilen, spatschermen, voldoende afstand, professionele schoonmaakmiddelen, alles om klanten onze horeca zaak veilig te laten bezoeken. 

Lees meer »