Gewoon vanuit huis jezelf testen op corona?

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 12:49

Heb je wel of geen corona? Deze vraag hoor je regelmatig om je heen. Ook als je je even niet zo lekker voelt, dan vraag je jezelf direct af of je besmet bent met het virus. In de praktijk blijkt het soms gewoon een griepje te zijn of verminderde weerstand. Nu met de corona sneltest hoeft je niet meer te twijfelen en weet je binnen 15 minuten of je besmet bent en het corona virus bij je draagt. Dat is erg handig om te weten voordat je ouderen gaat bezoeken of mensen met een verminderde weerstand. Gewoon thuis jezelf testen dat schept direct een hoop duidelijkheid. 

Kies een goedgekeurde sneltest

Naast de sneltest is een goede handhygiene nog steeds van belang. Het coronavirus verspreidt zich via de lucht, maar ook zeker via je handen en als je dingen aanraakt. Dus goed schoonmaken met professionele schoonmaakmiddelen of een chloor schoonmaakmiddel is ook belangrijk In de strijd tegen het coronavirus. Heeft u 1 van de volgende symptomen; koorts, vermoeidheid, droge hoest, keelpijn, verminderde reuk en smaak gebruik dan een goedgekeurde sneltest. Omdat het virus zich makkelijk verspreidt, is het belangrijk om snel te weten of je besmet bent. Je kunt dan in quarantaine gaan voordat je ongemerkt anderen besmet of misschien ben je wel negatief en kun direct naar buiten een kennis of familielid bezoeken. De Flowfex sneltest is 1 van de betrouwbare testen op moment. Deze test is snel nauwkeurig en CE gekeurd, ISO gecertificeerd, RIVM goedgekeurd, heeft een kort wattenstaafje, TUV gecertificeerd en een zeer nauwkeurige test, met 97,5% gevoeligheid en 99,5% specificiteit. Controleer altijd even of uw test aan alle gestelde eisen voldoet. Tegenwoordig zijn sneltesten te koop bij schoonmaak groothandels, In winkels zoals Etos en Kruidvat, websites die COVID-19 producten verkopen drogisten en medische groothandel. Genoeg keuze , maar het is wel belangrijk dat u kiest voor een FlowFlex test of ROCHE SARS COV-2 RAPID ANTIGEN TEST, de laatste versie wordt veel door bedrijven gebruikt, waar men test voordat een medewerker ziek naar huis gaat. In onze shop kunt u ook een corona sneltest kopen, deze is veilig, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. Het gaat wel snel want iedereen kan wel zo'n test thuis gebruiken. Op = Op

Zou u thuis een Corona sneltest doen?

Op=Op

Sneltest corona, goedgekeurd door her RIVM

€ 9,95 € 7,10
Op=Op

Sneltest corona, goedgekeurd door her RIVM

€ 9,95 € 7,10

Deze Corona sneltest is van Flowflex is goedgekeurd door het RIVM en mag als sneltest worden gebruikt. Flow Flex corona SARS-CoV-2 Antigen Rapid test is een laterale flow chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van het nucleocapside-eiwitantigeen van SARS-CoV-2 in neusuitstrijkjes. De CE-gemarkeerde test is bedoeld om te helpen bij de diagnose van personen die worden verdacht van een actieve COVID-19-infectie binnen de eerste 7 dagen na het begin van de symptomen. Deze sneltest is per stuk verpakt en heeft een Nederlandse en Engelse Handleiding. Deze test is zeer nauwkeurige test, met 97,5% gevoeligheid en 99,5% specificiteit. Het resultaat is al leesbaar in 15 minuten. Het gebruik is heel gemakkelijk, omdat het monster wordt genomen via een wattenstaafje uit het onderste (voorste) neusgat 2.5cm diep.

 

EIGENSCHAPPEN SNELTEST

✓ Per stuk verpakt 
✓ Bijsluiter: met Nederlandse en Engelse Handleiding 
✓ CE gekeurd
✓ ISO gecertificeerd
✓ RIVM goed gekeurd 
✓ Kort wattenstaafje
✓ TUV gecertificeerd
✓ Resultaat in 15 minuten
✓ Zeer nauwkeurige test, met 97,5% gevoeligheid en 99,5% specificiteit.